Taxatie in Noordwijkerhout

Heeft u een taxatierapport nodig voor uw woning in Noordwijkerhout? Wij helpen u graag aan een professioneel taxatierapport.


Taxatie nodig voor uw woning?

Heeft u een taxateur nodig die voor u een taxatierapport opstelt? Dit omdat u een woning heeft aangekocht of vanwege een mogelijke renteverlaging? 

Bij BVM Taxateurs bent u bij het juiste adres. Er zijn diverse redenen om een taxatierapport aan te vragen. De meest voorkomende zijn voor een aankoop, renteverlaging, overbrugging en verbouwing. Een waarde kan ook belangrijk zijn voor scheiding, overlijden of een gedwongen verkoop. 

Een taxatie afspraak kan flexibel ingepland worden, op een moment dat het u, het beste past. Wij streven er naar om binnen 24 uur een afspraak te plannen en binnen 3 werkdagen het taxatierapport gereed te hebben. 


Taxatierapport van BVM Taxateurs

BVM Taxateurs is een jong bedrijf wat aan alle belangrijke en strenge eisen voldoet en geregistreerd Makelaar en Taxateur, lid bij de branchevereniging VBO, aangesloten bij het NRVT en SCVM. Taxatierapporten laten wij valideren door het NWWI, TVI of iValidatie. Daarnaast 100% onafhankelijk, dit betekent dat wij niet en nooit betrokken zijn bij een aan- of verkoop van een woning. Belangenverstrengeling is op geen enkele wijze toegestaan als taxateur. 
Het werkgebied waar wij mogen taxeren is 20 kilometer rondom Noordwijk. Hieronder valt onder ander Noordwijkerhout en de Duin- en Bollenstreek.


Energielabel Noordwijkerhout

Heeft u een energielabel nodig voor uw woning? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik kan voor u snel een energielabel opstellen. Wilt u meer informatie hierover?

naar energielabel


Werkgebied

Ons werkgebied is breed, dit is tot 20 kilometer rondom Noordwijk, in Noordwijkerhout en de volgende plaatsen mogen wij taxeren: 

Noordwijk - Noordwijkerhout - Voorhout - De Zilk - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - Sassenheim - Lisse - Katwijk - Rijnsburg - Valkenburg - Warmond - Oegstgeest - Leiden - Leiderdorp - Zoeterwoude - Wassenaar - Voorschoten

Taxatie aanvragen
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn