Een duurzaam taxatierapport van BVM Taxateurs

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de waardebepaling van woningen. Daarom krijgt u een geheel vrijblijvend en gratis energieadvies rapport bij uw taxatierapport! In dit rapport kunt u al een eerste indicatie krijgen wat er eventueel nog verduurzaamd kan worden. 

Bij BVM Taxateurs zorg ik ervoor dat u snel en vakkundig een woningtaxatie in huis heeft. Het rapport wordt volgens de richtlijnen van de geldverstrekkers opgesteld, zodat het rapport altijd geaccepteerd wordt (NWWI). 

Om te mogen taxeren moet een taxateur aan strenge kwaliteitseisen voldoen om zich te mogen aanmelden bij het NWWI. Het NWWI is een instituut dat taxatierapporten valideert en de kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft. 

Wilt u liever eerst meer weten voordat u een aanvraag verstuurd? Ik beantwoord uw vragen graag!

Taxatie aanvragen


Waarom een woningtaxatie? 

Een woningtaxatie kan om verschillende redenen nodig zijn, in de meeste gevallen is dit voor de hypotheek. Bij de aankoop van een woning, als u een lagere rente met uw geldverstrekker wilt afspreken, bij verbouwing van de woning, bij echtscheiding, overlijden of gedwongen verkoop, heeft u in de meeste gevallen een taxatierapport nodig. 

Een gevalideerd rapport is een rapport welke door een onafhankelijk instituut, dat wordt erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), is goedgekeurd. BVM Taxateurs laat de taxatierapporten goedkeuren door het NWWI.


100% onafhankelijk

Belangrijk is dat de taxateur 100% onafhankelijk is. Enige belangenverstrengeling is niet toegestaan. Omdat BVM Taxateurs alleen taxeert en geen verkoop of aankoop doet, kan ik de garantie 100% geven.


Uitvoeren van een taxatie

BVM Taxateurs begrijpt als geen ander dat het aankopen van een woning spannend is. Zeker dan is het fijn om snel zeker te zijn van uw zaken. Een afspraak kan over het algemeen snel gemaakt worden, binnen 24 uur! Binnen 3 werkdagen ontvangt u dan het taxatierapport welke u naar uw hypotheekadviseur kunt sturen. 


Taxatierapport kosten

De kosten van een taxatierapport zijn in de meeste gevallen belastingaftrekbaar, bewaar de factuur dus goed! 


Werkgebied

Woningtaxaties kunnen we uitvoeren in de volgende plaatsen: Noordwijk - Noordwijkerhout - Voorhout - De Zilk - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - Sassenheim - Lisse - Katwijk - Rijnsburg - Valkenburg - Warmond - Oegstgeest - Leiden - Leiderdorp - Zoeterwoude - Wassenaar - VoorschotenWaarom klanten kiezen voor BVM Taxateurs:


"Een taxateur die voorkomend is en respect toont voor onze woonomgeving. Gaat rustig haar gang en levert op de afgesproken tijd het taxatierapport aan."

Gerard - Oegstgeest

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn