Taxatie Katwijk

Heeft u een taxatie voor uw hypotheek nodig voor een woning in Katwijk? Omdat  u uw woning gaat verduurzamen of verbouwen, of wellicht omdat u de woning  heeft aangekocht. Er zijn diverse redenen om een taxatie aan te vragen. Wij helpen u graag met een professioneel taxatierapport. 


Taxatie voor hypotheek nodig?

Bij BVM Taxateurs bent u bij het juiste adres. De redenen zijn divers om een taxatierapport aan te vragen. De meest voorkomende zijn voor een aankoop, renteverlaging, overbrugging en verbouwing. Een waarde kan ook belangrijk zijn voor scheiding, overlijden of een gedwongen verkoop. 

Een taxatie afspraak kan flexibel ingepland worden, op een moment dat het u, het beste past. Wij streven er naar om binnen 24 uur een afspraak te plannen en binnen 3 werkdagen hebben wij het taxatierapport gereed. 


Taxatierapport van BVM Taxateurs

BVM Taxateurs is een jong bedrijf wat aan alle belangrijke en strenge eisen voldoet en is geregistreerd Makelaar en Taxateur, lid bij de branchevereniging VBO, aangesloten bij het NRVT en SCVM. Taxatierapporten laten wij valideren door het NWWI. Daarnaast zijn we 100% onafhankelijk, dit betekent dat wij niet en nooit betrokken zijn bij een aan- of verkoop van een woning. Belangenverstrengeling is op geen enkele wijze toegestaan als taxateur. 

Het werkgebied waar wij mogen taxeren is 20 kilometer rondom Noordwijk. Hieronder valt onder andere Katwijk en de Duin- en Bollenstreek.

 

Werkgebied

Ons werkgebied is breed, dit is tot 20 kilometer rondom Noordwijk, in Katwijk en de volgende plaatsen mogen wij taxeren: 

Noordwijk - Noordwijkerhout - Voorhout - De Zilk - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - Sassenheim - Lisse - Katwijk - Rijnsburg - Valkenburg - Warmond - Oegstgeest - Leiden - Leiderdorp - Zoeterwoude - Wassenaar - Voorschoten


Energielabel Katwijk

Heeft u nog geen energielabel van uw woning in Katwijk? Ik kan voor u snel een energielabel opstellen. Als EP adviseur woningbouw mag ik uw woning keuren en voorzien van een energielabel. 

naar energielabel

 
Taxatie aanvragen

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn