Berber Verdoes van der Geest

Berber Verdoes van der Geest

Gecertificeerd Register Makelaar Taxateur (RMT)

Gecertificeerd VBO-lid (brancheverenging makelaars en taxateurs)

EP-W/B Adviseur (energielabel woning)

Aangesloten bij: NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)

Aangesloten bij: SCVM (Register voor geregistreerde makelaars)

Aangesloten bij: NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Aangesloten bij: BuildingLabel

Ik ben geboren (1980) en getogen in Friesland. In 2008 verhuisde ik naar de Bollenstreek. Sinds 2011 woon ik met veel plezier met mijn gezin in Noordwijk. Ik maak dankbaar gebruik van de ongekende watersportmogelijkheden aan de Nederlandse kust. Ik heb een grote passie voor Zuid Afrika, onze favoriete vakantiebestemming.

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de makelaardij; tijdens mijn werk als Office Manager bij Kooitje Makelaarsdiensten in Katwijk heb ik de opleiding voor Makelaar/Taxateur Woningen succesvol afgerond bij de Beroepsopleiding Makelaars. Na ruim een jaar als franchisenemer met Kooitje Makelaarsdiensten te hebben samengewerkt ben ik sinds 2019 volledig zelfstandig, met als specialisatie woning taxaties. Om mijzelf te verbreden ben ik in 2019 gestart met de opleiding EP-W/B adviseur (voor het opstellen van energielabels), met als doel meer kennis te vergaren over het energetische deel van de woning. Op het gebied van energiebesparing valt immers nog veel te halen!

Ik houd mijn vakkennis, als taxateur maar ook als EP-W/B Adviseur, op peil met de verplichte permanente educatie, gecombineerd met een gezonde dosis lokale marktkennis uit de dagelijkse praktijk. Daarnaast werk ik graag snel en klantgericht met persoonlijk contact. 


contact
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn