Energielabel aanvragen?

Een energielabel aanvragen is verplicht bij verkoop of verhuur van een woning. Het energielabel geeft aan hoe veel of hoe weinig energie de woning verbruikt. Een woning met een A-label is erg energie zuinig! En met een G-label erg onzuinig. Daarnaast geeft het energielabel ook eventuele energiebesparende maatregelen aan waardoor deze zuiniger kan worden.


Voordelen energielabel

- Kopers en huurders zien direct aan het energielabel of een woning zuinig is of niet.
- Een energielabel kan een positieve invloed hebben op de verkoop- of verhuurprijs van de woning.
- Als de woning niet zo zuinig is dan kan er direct worden gekeken wat de energiebesparende maatregelen zijn.
- Eventueel extra rentekorting bij je hypotheek bij een groen label.
- Het label is 10 jaar geldig.


Wat kost een energielabel?

€295,-
Voor woningen tot 150m². Grotere woningen krijgen een opslag van €50,- per 50m².

Prijzen incl. BTW
Spoedopname + €50,-

Woningopname

Graag ontvangen wij voor de woningopname tekeningen van de woning, dit kan zijn om bestektekeningen, plattegronden, details etc. en de installatietechnische gegevens (indien aanwezig).
Tijdens de opname kijken we naar de oppervlaktes en de isolatiewaardes van de verschillende delen van de woning, dus muren, daken, vloeren, ramen etc. Maar ook de verschillende installaties als de CV-ketel, ventilatie en zonnepanelen.

Energielabel aanvragen

Werkgebied energielabel

Een energielabel kunnen we opstellen voor woningen in de volgende plaatsen: Noordwijk - Noordwijkerhout - Voorhout - De Zilk - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - Sassenheim - Lisse - Katwijk - Rijnsburg - Valkenburg - Warmond - Oegstgeest - Leiden - Leiderdorp - Zoeterwoude - Wassenaar - Voorschoten.


Zoek uw energielabel

Niet zeker of u een energielabel heeft? Wellicht heeft u toch eerder een energielabel aangevraagd. U hoeft dan niet een nieuw label aan te vragen.  U kunt bij het landelijk energielabel database controleren of er één is of nog geldig is.  Vul uw postcode en huisnummer in op deze website. 


Een gratis energieadvies rapport

Als erkend energieadviseur (EP adviseur) kan ik u helpen met de eerste verkenning op het gebied van energiebesparing. Een vrijblijvend energieadvies rapport kan ik voor u opstellen. In dit rapport vindt u mogelijke adviezen voor het verduurzamen van uw woning. 
Dit rapport stel ik op in samenwerking met partner Green For You. Dit jonge en enthousiaste bedrijf ontzorgt u volledig, van energiescan tot financieringsplan, van installatie tot onderhouds- en servicepakket op maat.  Wat is de werkwijze?

  1. U ontvangt van mij een gratis en vrijblijvend adviesrapport. 
  2. Interesse na aanleiding van het rapport? Een gratis en vrijblijvend gesprek met Green For You volgt. Via bijvoorbeeld videobellen wordt er samen gekeken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek kan al berekend worden hoeveel zonnepanelen op het dak passen!
  3. Ontvangst offerte Green For You
  4. Schouw afspraak. Door de installateur worden de puntjes op de i gezet. 
  5. Plaatsing van de besparing(en).
  6. Nazorg. Heeft u zonnepanelen en hierdoor recht op BTW teruggaaf? Of zijn er subsidies? Green For You ontzorgt en regelt dit voor u. 


Wilt u een gratis energieadvies rapport? Laat uw gegevens achter en ik neem graag contact met u op. 


Waarom klanten kiezen voor BVM Taxateurs:


"Bedankt voor de ZEER snelle aanvraag van het energielabel. Super."

"Hartelijk dank voor de snelle beoordeling van mijn aanvraag! Ik heb het label inderdaad van het RVO ontvangen. Ik ben zeer tevreden met uw dienstverlening en zal u van harte aanbevelen bij vrienden en bekenden". 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn