Taxatie Noordwijk

Heeft u een woningtaxatie nodig voor uw woning in Noordwijk? Wij helpen u graag aan een deskundig taxatierapport. Wij geven u graag meer informatie. 


Taxatierapport nodig?

Heeft u een taxatie nodig omdat u een woning heeft aangekocht of vanwege een mogelijke renteverlaging? Er zijn diverse redenen om een taxatierapport aan te vragen. De meest voorkomende zijn voor een aankoop, renteverlaging, overbrugging en verbouwing. Mocht u gaan verbouwen dan is wellicht verduurzamen ook een reden voor het verkrijgen van een taxatierapport. Een waarde kan ook belangrijk zijn voor scheiding, overlijden of een gedwongen verkoop. 

Een taxatie kan door BVM Taxateurs flexibel ingepland worden, op een moment dat het u, het beste past. Wij streven er naar om binnen 24 uur een afspraak te plannen en binnen 3 werkdagen het taxatierapport gereed te hebben. 

Taxatie van BVM Taxateurs

BVM Taxateurs is een jong bedrijf wat aan alle belangrijke en strenge eisen voldoet, is gevestigd in Noordwijk aan Zee en geregistreerd Makelaar en Taxateur, lid bij de branchevereniging VBO, aangesloten bij het NRVT en SCVM. Taxatierapporten laten wij valideren door het NWWI. 

Daarnaast 100% onafhankelijk, dit betekent dat wij niet en nooit betrokken zijn bij een aan- of verkoop van een woning. Belangenverstrengeling is op geen enkele wijze toegestaan als taxateur. 
Het werkgebied waar wij mogen taxeren is 20 kilometer rondom Noordwijk. Hieronder valt de Duin- en Bollenstreek, regio Leiden en regio Katwijk/Wassenaar.


Energielabel Noordwijk

Heeft u nog geen energielabel voor uw woning? Ook BVM taxateurs en energieadvies kan u hierbij helpen. Als erkend EP woningbouw adviseur mag ik uw woning keuren en een energielabel afgeven. Een afspraak is snel gemaakt!

naar energielabel


Werkgebied

Ons werkgebied is breed, dit is tot 20 kilometer rondom Noordwijk, in de volgende plaatsen mogen wij taxeren:
Noordwijk - Noordwijkerhout - Voorhout - De Zilk - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - Sassenheim - Lisse - Katwijk - Rijnsburg - Valkenburg - Warmond - Oegstgeest - Leiden - Leiderdorp - Zoeterwoude - Wassenaar - Voorschoten


Taxatie aanvragenWaarom klanten kiezen voor BVM Taxateurs:


"Afspraak was snel gemaakt. Berber is flexibel. Taxatierapport was netjes en ook vlot klaar. 

Ik ben tevreden over de kundigheid en snelle service van Berber."


Gerdien - Noordwijk

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn